Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Макар'ян запевнив, що на місцевих виборах 2015 року "БПП" підтримуватиме мера Миколаєва Юрія Гранатурова

2 червня 2015 року народний депутат України Давид Макар'ян що на місцевих виборах 2015 року "БПП" підтримуватиме нинішнього мера Миколаєва Юрія Гранатурова.
Не виконано
Сказано 2 червня 2015 р.

Джерело

  • http://nikvesti.com/news/politics/70136
  • http://www.korabelov.info/romanchuk-eshche-odin-veroyatnyj-kandidat-v-mery-nikolaeva-ot-bpp.html
  • https://news.pn/ua/politics/141066
  • http://solydarnist.mk.ua/
  • http://solydarnist.mk.ua/press-center/kandydat-na-posadu-mykolayivskogo-miskogo-golovy-vid-partiyi-solidarnist-blok-petra

Результат

23 липня 2015 року голова міської організації партії «Блок Петра Порошенка» у Миколаєві В'ячеслав Симченко вважає першого віце-губернатора Н.П. Романчука гідним претендентом на крісло мера і заявив про його високі шанси бути висунутим президентською партією. За його словами, остаточне рішення ще прийнято, партія розглядає безліч різних пропозицій від інших політиків, проте кандидатура Миколи Романчука є однією з основних.

17 серпня 2015 року мер Миколаєва Юрій Гранатуров заявив, що він та команда партії «Наш Край» прийняли рішення йти на вибори самостійно.

18 серпня 2015 року Миколаївська територіальна організація партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенко» на своїх зборах визначилася із кандидатом на посаду Миколаївського міського голови.

В списки для таємного голосування було внесено чотири прізвища і в результаті партійці більшістю голосів підтримали кандидатуру ректора Чорноморського державного університету імені Петра Могили професора Леоніда Клименка. «Солідарність» свого кандидата у мери обрала після досить тривалого обговорення. Цьому передували численні консультації, зустрічі з потенціальними кандидатами. Всі вони представили власні програми і власне бачення розвитку міста Миколаєва.