Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Головко запевнив, що результати аудиторської перевірки «Полтававодоканалу» будуть оприлюднені у ЗМІ

28 травня 2015 року голова Полтавської обласної державної адміністрації Валерій Головко повідомив, що незалежний аудитор повинен провести ретельну перевірку законності формування тарифів на водопостачання та водовідведення, які встановлювалися «Полтававодоканал». Він додав, що перевірка буде прозора та відкрита, головне — незалежна. А її результати будуть оприлюднені у ЗМІ
Не виконано
Сказано 28 травня 2015 р.

Джерело

  • http://poltava.to/news/33767/
  • Лист заступника начальника Управління житлово-комунального господарства Полтавської ОДА Т.Семенової №166/01-24 від 21.12.2016 р.

Результат

21 грудня 2016 року заступник начальника Управління житлово-комунального господарства Полтавської ОДА Т.Семенова повідомила, що незалежна аудиторська перевірка щодо законності формування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, які встановлені для КП ПОР “Полтававодоканал” у відповідності до постанови Кабінету міністрів України від 01.06.2011 №869 “Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги” Полтавською обласною державною адміністрацією не проводилась.

ВИСНОВОК: незалежна аудиторська перевірка щодо законності формування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення не проводилась.