Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Ільюк пообіцяв ініціювати збір підписів проти приватизації заводу "Зоря" - "Машпроект"

8 травня 2015 року народний депутат України Артем Ільюк пообіцяв ініціювати збір підписів під зверненням до президента, прем'єр-міністра та парламента з проханням викреслити завод "Зоря" - "Машпроект" зі списку підприємств, які підлягають приватизації (відео:18:26).
Виконано
Сказано 8 травня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=t0j7wcdYN80
  • http://www.rbc.ua/rus/news/kabmin-hochet-razreshit-privatizatsiyu-zavoda-1431453621.html
  • http://mk.vidrodzhennya.org.ua/news/zvit-narodnogo-deputata-ukrayiny-golovy-partiyi-vidrodzhennya-v-mykolayivskij-oblasti-artema-ilyuka-za-pidsumkamy-2017-roku/

Результат

12 травня 2015 року в Миколаєві розпочався збір підписів за збереження біля заводу "Зоря" - "Машпроект" у списку підприємств, які не підлягають приватизації.

18 лютого 2018 року Артем Ільюк оприлюднив звіт про свою депутатську діяльність. Не міг Артем Ільюк залишити без уваги і заяви про звільнення сорока співробітників ДП ​​«НВКГ«Зоря»-«Машпроект» які мають інвалідність. У заявах йшлося про те, що їм створили нестерпні умови роботи і змусили звільнитися. Тому народний депутат України, Артем Ільюк звернувся до начальника управління Держпраці Миколаївської області, з вимогою провести позапланову перевірку на ДП «НВКГ«Зоря»-«Машпроект» і розібратися із законністю звільнення інвалідів. У своєму зверненні він наголосив, що люди з інвалідністю можуть бути такими ж ефективними працівниками, якщо при працевлаштуванні врахувати стан їх здоров’я і уважно поставитися до підбору професії, місця роботи і робочих функцій. Було направлено звернення гендиректору ДП «НВКГ«Зоря»-«Машпроект»Костянтину Картошкіну з тим, щоб він ініціював на підприємстві службову перевірку за результатами звільнення інвалідів, і притягнув винних осіб до дисциплінарної відповідальності і сприяв у відновленні порушених прав звільнених інвалідів. Миколаївський нардеп попросив голову Миколаївської обласної ради профспілок вжити всіх заходів щодо захисту прав звільнених працівників «Зорі».