Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Одарич пообіцяв, що проект забудови за драмтеатром не буде втілений в життя

23 травня 2015 року міський голова Черкас Сергій Одарич наголосив, що скандальний проект забудови за драмтеатром – 12-ти поверхова елітна багатоповерхівка – не відповідає зонінг-плану і не буде втілений в життя. Міський голова продемонстрував зонінг-план, на якому визначено, на яких умовах дозволено будівництво за драмтеатром. У зелених зонах, позначених на плані, має бути сквер, а за проектом, що подає забудовник, саме на цьому місці має бути збудований дім із 5 під’їздами. Мало того, відстань від вікон будівлі до стін драмтеатру – 11 метрів. Одарич додав, що міськвиконком вже підготував рішення про відмову забудовнику у наданні містобудівних умов.
Архів
Сказано 23 травня 2015 р.

Джерело

  • http://v4asno.com/odarich-rozpoviv-chi-bude-za-dramteatrom-bagatopoverxivka/
  • http://dzvin.org/skandalne-budivnytstvo-za-dramteatrom-pryzupynene/?fb_ref=Default
  • http://provce.ck.ua/htos-planomirno-namahajetsya-znyschyty-teatr-cherkaskyj-aktor/
  • http://pvd.ck.ua/zvernennya/
  • http://dt.ua/VYBORY2015/mer-cherkas-odarich-viznav-porazku-na-viborah-191153_.html

Результат

2 червня 2015 року депутат Черкаської міської ради Юрій Сас повідомив, що будівництво багатоповерхівки ЖК “Резиденція” по вул. Гоголя, 261 в Черкасах за обласним драмтеатром призупинене. Він додав, що Державна архітектурно будівельна комісія (ДАБК) офіційно не дала дозволу на початок будівельних робіт. Хоча перед цим було надано дозвіл на підготовчі роботи, які були вже, власне, проведені. Але на сьогодні дозволу на початок будівельних робіт немає.

18 вересня 2015 року актор Черкаського драмтеатру Олександр Гуменний заявив, що будівництво за драмтеатром досі продовжується.

30 жовтня 2015 року Одарич зазначив, що за останній рік, використовуючи право вето, він заборонив суцільну забудову скверу за драмтеатром.

У ІІ турі місцевих виборів Сергій Одарич поступився Анатолію Бондаренку з різницею близько двох тисяч голосів.