Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Одарич пообіцяв вирішити проблемні питання, пов'язані із занедбаними дитячими садками по вулицях Конєва та 30-річчя Жовтня

22 травня 2015 року міський голова Черкас Сергій Одарич пообіцяв вирішити проблемні питання пов'язані з занедбаними дитячими садками по вулицях Конєва та 30-річчя Жовтня. Зокрема, він додав, що вже опрацьовуються кілька пропозицій щодо використання цих приміщень, через кілька тижнів буде прийнято остаточний варіант та до кінця року це питання буде вирішене ( відео 22:14-24:55).
Архів
Сказано 22 травня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=LJqlL4qIOOs
  • Лист міського голови Черкаської міської ради Одарича С.О.
  • http://dt.ua/VYBORY2015/mer-cherkas-odarich-viznav-porazku-na-viborah-191153_.html

Результат

Відповідно до листа Виконавчого комітету Черкаської міської ради від 1 вересня 2015 року, у зв'язку з обмеженими можливостями міського бюджету, департамент соціальної політики звернувся до керівництва виконавчого комітету з пропозицією повернути будівлю на баланс департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради, що наділений повноваженнями з утримання та охорони вільного комунального майна. На підставі рішення Черкаської міської ради від 14.10.2014 №2 -201 розпочато процедуру приймання - передачі будівлі. Надалі, балансоутримувач має намір передати будівлю в оренду, що і забезпечить поліпшення її технічного стану та збереження комунального майна.

У ІІ турі місцевих виборів Сергій Одарич поступився Анатолію Бондаренку з різницею близько двох тисяч голосів.