Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Співголова політичної партії "Наш край"

Гранатуров пообіцяв реконструювати дитяче містечко «Казка»

21 травня 2015 року міський голова Миколаєва Юрій Гранатуров пообіцяв реконструювати дитяче містечко «Казка».
Виконано
Сказано 21 травня 2015 р.

Джерело

  • http://mkrada.gov.ua/news/271.html
  • http://dfrr.minregion.gov.ua/Project-annotation?PROJT=648
  • заступник міського голови Є.В. Шевченко
  • http://www.korabelov.info/novosti-nikolaeva/obshchestvo/14-noyabrya-sostoitsya-prazdnik-v-chest-otkrytiya-detskogo-gorodka-skazka

Результат

Станом на 7 серпня 2015 року на сайті Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України розміщена анотація проекту реконструкції дитячого містечка «Казка» в м.Баштанка Миколаївської області.

Відповідно до листа Миколаївської міської ради від 22 вересня 2015 року у 2014 році за рахунок бюджетних коштів та коштів цільового гранту у конкурсі "Територія РУСАЛу - 2013" на реалізацію соціально - інфраструктурного проекту в ДМ "Казка" було виконано реконструкцію павільйону - кафе під "Планетарій". Урочисте відкриття нового дозвіллєвого об'єкту відбулося до Дня Святого Миколая.

У тому ж році за результатами проведення державної закупівлі - відкриті торги, було розпочато роботи з капітального ремонту покриття амфітеатру закладу. На даний час відбувається корегування проектно-кошторисної документації. До кінця року планується закінчити ремонт даного об'єкту.

Прес-служба МСП "Ніка-Тера", яка займалася реконструкцією дитячого містечка «Казка», анонсувала його відкриття 14 листопада.

Тепер дитяче містечко обладнане всім необхідним для дітей.