Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Головко пообіцяв всі фортифікаційні споруди здати у максимально стислі терміни

14 травня 2015 року голова Полтавської ОДА Валерій Головко, перебуваючи у відрядженні в Артемівську Донецької області заявив, що всі фортифікаційні споруди буде здано у максимально стислі терміни.
Виконано
Сказано 14 травня 2015 р.

Джерело

  • http://vpoltave.info/post/35299
  • Лист заступника начальника Н.Яковченко
  • http://live.poltava.ua/poltavska-dilyanka-fortifikatsiynih-sporud-zdana-v-ekspluatatsiyu
  • http://www.adm-pl.gov.ua/news/valeriy-golovko-vidviz-na-peredovu-medikamenti-dlya-biyciv
  • http://censor.net.ua/news/344243/fortifikatsionnye_soorujeniya_na_donbasse_gotovy_zubko

Результат

Відповідно до листа Полтавської ОДА від 16 червня 2015 року, будівництво фортифікаційних споруд, будівництво яких закріплене за Полтавською областю, знаходиться на фінальній стадії завершення. Орієнтована здача в експлуатацію кінець червня 2015 року.

27 червня 2015 року Валерій Головко був присутнім при здачі оборонних споруд, будівництво яких було закріплено за Полтавською областю, в експлуатацію. Згідно із президентським указом на ділянці поблизу Артемівська на Донеччині, полтавці повинні були збудувати дві лінії фортифікаційних оборонних споруд.

2 липня Головко повідомив, що під Артемівськом закінчуються роботи за третім проектом. Будівельники отримують спеціальну металеву сітку, якою буде укріплено окопи. За словами Валерія Головка, до 15 липня опорні пункти буде передано в експлуатацію українській армії.

17 липня 2015 року Віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко заявив про готовність усіх трьох ліній фортифікаційних споруд у Донецькій і Луганській областях.