Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Хомко планує розпочати широкомасштабне реформування житлово-комунального господарства міста

Мер міста Рівного Хомко Володимир Євгенович обіцяє втілювати в життя свою передвиборчу програму "Порядок, ефективність, результат!", згідно з якою передбачено розпочати широкомасштабне реформування житлово-комунального господарства міста.
Виконано
Сказано 31 жовтня 2010 р.

Джерело

  • http://www.city-adm.rv.ua/RivnePortal/ukr/Elections_of_the_mayor_Candidates_homko.aspx
  • http://www.city-adm.rv.ua
  • http://www.city-adm.rv.ua/RivnePortal/ukr/mer.aspx
  • http://www.ogo.ua/articles/view/2012-04-16/32967.html
  • Лист заступника начальника управління ЖКГ О.Москальчук
  • Лист від Рівненського міського голови В.Хомко

Результат

Як повідомили 18 квітня 2013 року у Рівненській міській раді, житлові будинки, які перебували на балансі житлово-комунальних підприємств «Центральне» та «Паркове» передані на баланс та обслуговування житлово-комунальних підприємств «Західне», «Покровське», «Сонячне» і «Галицьке».

З метою залучення підприємств різної форми власності для управління житловим фондом, створення конкурентного середовища на ринку житлово-комунальних послуг Рівненська міська рада планує провести конкурс на визначення виконавця послуг з управління будинком, спорудою або групою будинків та з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій в житловому фонді територіальної громади міста.

Відповідно до листа Рівненської міської ради від 23 січня 2015 року, щодо процесу широкомасштабного реформування житлово-комунального господарства, а саме: щодо вивезення сміття, то в місті працюють дві сучасні фірми, одна з яких комунальна, інша – приватна, які на даний час забезпечили роздільний збір сміття. Також збудований сміттєпереробний завод, який на даний час працює в режимі сортування. Що стосується теплопостачання, то з двох роз’єднаних хронічно збиткових компаній створений цілісний майновий комплекс, який переданий в оренду. Результатом роботи орендаря є цілодобове гаряче водопостачання, безперебійне теплопостачання і надходження до бюджету 8 млн на рік. До цього теплопостачальні підприємства у місті Рівному були хронічно збитковими.