Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова політради партії "Народний фронт"

Яценюк обіцяє, що тарифи на послуги ЖКГ пройдуть аудит 4-х міжнародних компаній

15 травня 2015 року прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що призначені Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ) тарифи на послуги житлово-комунального господарства (ЖКГ) пройдуть аудит 4-х міжнародних компаній.
Виконано
Сказано 15 травня 2015 р.

Джерело

  • http://www.rbc.ua/rus/news/tarify-uslugi-zhkh-proydut-audit-h-mezhdunarodnyh-1431685639.html
  • http://gordonua.com/news/money/Bolshaya-chetverka-auditorov-podtverdila-korrektnost-rascheta-tarifov-na-gaz-v-Ukraine-86376.html

Результат

23 червня 2015 року на сайті Національної комісії з регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ) опубліковано інформацію про те, що робоча група, в якій брали участь провідні аудиторські компанії світу, підтвердила математичну коректність розрахунку тарифів на газ в Україні. У робочу групу входили представники НКРЕКУ і "великої четвірки" найбільших світових аудиторів: Deloitte, PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young і KPMG. У звіті сказано, що з урахуванням суспільного інтересу НКРЕКУ може сформувати більш детальне технічне завдання і доручити додатково перевірити ці дані із залученням незалежних експертів.