Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кобцев пообіцяв, що винні у побитті харків'ян міліціонери будуть покарані

13 травня 2015 року народний депутат України Михайло Кобцев пообіцяв, що винні у побитті харків'ян міліціонери будуть покарані.
Виконано
Сказано 13 травня 2015 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/mykhaylo.kobtsev/posts/821465361278889
  • http://society.lb.ua/accidents/2015/05/13/304844_mvd_harkovskoy_oblasti_proveryaet.html
  • Звернення народного депутата України Михайла Кобцева до начальника Дергачівського РВ ГУМВС України в Харківській області Калашнику К.В.
  • Відповідь на депутатське звернення народному депутату України Михайлу Кобцеву від начальника Дергачівського РВ ГУМВС України в Харківській області Калашнику К.В.

Результат

16 травня 2015 року народний депутат України Михайло Кобцев направив депутатське звернення до начальника Дергачівського РВ ГУМВС України в Харківській області Калашнику К.В. щодо розслідування побиття у Харкові двох чоловіків працівниками міліції.

26 травня 2015 року начальник Дергачівського РВ ГУМВС України в Харківській області Калашник К.В. повідомив, що 20 травня 2015 року наказом Головного управління МВС України в Харківській області, міліціонерів причетних до вищевказаних подій було звільнено з ОВС, а керівники ВМ Дергачівське РВ відсторонено від виконання своїх функціональних обов'язків , проводиться службове розслідування. За результатами розслідування до винних керівників будуть вжиті сурові заходи дисциплінарного впливу.