Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Співголова політичної партії "Наш край"

Гранатуров пообіцяв встановити у багатоповерхових житлових будинках теплові лічильники

13 травня 2015 року міський голова Миколаєва Юрій Гранатуров пообіцяв, що міська влада виділить безпрецедентно велику суму на установку теплових лічильників у багатоповерхових житлових будинках.
Виконано
Сказано 13 травня 2015 р.

Джерело

  • http://mkrada.gov.ua/news/202.html
  • http://mkrada.gov.ua/news/460.html
  • Лист заступника міського голови Ю.Г. Андрієнка

Результат

17 червня 2015 року міський голова Миколаєва Юрій Гранатуров повідомив, що з міського бюджету вже виділено 3,5 млн грн на покупку і установку в багатоповерхових будинках лічильників теплової енергії. На найближчій сесії міської ради депутати розглянуть питання про перерозподіл ще 2 млн грн на дану статтю витрат, що стало можливим завдяки спільній роботі депутатського корпусу та виконавчої влади. Це дозволить встановити 230 лічильників тепла і відремонтувати 17.

50% багатоповерхових житлових будинків вже обладнані тепловими лічильниками. Раніше за бюджетні кошти щорічно встановлювалося порядку 20 теплових лічильників. А реалізація програми з енергозбереження збільшить кількість будинків з лічильниками на 247 до початку опалювального сезону.

Відповідно до листа Миколаївської міської ради від 6 листопада 2015 року, у 2015 році на встановлення 137 шт. теплових лічильників виділено 6,0 млн грн. На сьогодні встановлено теплових лічильників - 100 шт., планується встановити до кінця поточного року – 37 шт.