Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Райнін пообіцяв, що в обласному бюджеті будуть закладені кошти на будівництво спорткомплексу в с. Лигівка

8 травня 2015 року голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін під час робочої поїздки до Сахновщинського району відвідав село Лигівку, де в найближчому майбутньому повинні з'явитися нова амбулаторія сімейного типу та спортзал в місцевому навчально-виховному комплексі. Ігор Райнін пообіцяв, що в обласному бюджеті закладуть кошти на будівництво спорткомплексу і протягом 2-3 років проект реалізують.
Не виконано
Сказано 8 травня 2015 р.

Джерело

  • http://kharkivoda.gov.ua/uk/news/view/id/25978
  • http://kharkivoda.gov.ua/news/76152?sv
  • Лист начальника відділу забезпечення доступу до публічної інформації Харківської ОДА Д. Ястребова №01-23/1298 від 03.10.2016 р.

Результат

21 вересня 2015 року заступник голови ХОДА Юлія Світлична під час робочої поїздки до Сахновщинського району повідомила, що початок будівництва спортивного залу в НВК в Лигівці запланований на 2016 рік.

3 жовтня 2016 року начальник відділу забезпечення доступу до публічної інформації Харківської ОДА Д. Ястребов повідомив, що діяльність Управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації здійснюється згідно соціальної “Програми розвитку фізичної культури та спорту, молодіжних ініціатив та формування здорового способу життя у Харківській області на 2014 - 2018 роки” та “Програми економічного та соціального розвитку Харківської області на 2016 рік”.

Питання виділення коштів на будівництво спорткомплексу в НВК с. Лигівка Сахновищанського району не внесено до жодної з вищевказаних програм.