Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Каспрук запевнив, що у Садгорі працюватиме сучасний офіс Центру адміністративних послуг

31 березня 2015 року на зустрічі міського голови Олексія Каспрука з мешканцям Садгори очільник Чернівців запевнив, що у Садгорі працюватиме сучасний офіс Центру адміністративних послуг і мешканцям не потрібно буде добиратися у центр міста для отримання різних дозвільних документів, консультацій, звернень. Всі види послуг, які надають органи місцевого самоврядування, навпаки будуть наближені до мешканців Садгори, тут вестиме прийом громадян міський голова, його заступники, працюватимуть представники департаментів та управлінь міської ради.
Виконано
Сказано 31 березня 2015 р.

Джерело

  • http://chernivtsy.eu/portal/4/oleksij-kaspruk-pislya-likvidatsiyi-rajoniv-organy-samoorganizatsiyi-naselennya-otrymayut-bilshe-povnovazhen-67160.html
  • Лист секретаря міської ради Я.Кущнірика
  • http://chernivtsy.eu/portal/4/chernivchany-otrymuyut-majzhe-150-poslug-v-novomu-tsnapi-75459.html#more-75459
  •  Лист керівника Центру надання адміністративних послуг у місті Чернівці Петра Луціва
  • http://chernivtsy.eu/portal/4/tsentr-nadannya-administratyvnyh-poslug-kroky-nazustrich-chernivchanam-76000.html#more-76000

Результат

Відповідно до листа Чернівецької міської ради від 25 травня 2015 року дорученням Чернівецького міського голови від 06.06.2015 №249, відповідальними за виконання якого є секретар Чернівецької міської ради Я. Кушнірик, голова Садгірської районної в місті ради Бурега Ю.І, керівник ЦНАП Чернівецької міської ради Луців П.С. поставлено завдання, в термін до 27.08.2015 вжити заходи щодо відкриття філії Центру надання адміністративних послуг в Садгірському районі міста.

Станом на 5 жовтня 2015 року триває робота над створенням філії сучасного ЦНАП в Садгорі.

Відповідно до листа Чернівецької міської ради від 6 жовтня 2015 року, для ЦНАП підібрано приміщення, облаштовано робочі місця адміністраторів та для заявників. Забезпечено комп'ютерною технікою та програмами. Спеціалісти рекомендовані головою Садгірської районної ради Бурегою Ю.І. пройшли стажування в центральному офісі Центру надання адміністративних послуг Чернівецької міської ради. Відкриття філії ЦНАП в Садгірському районі заплановано на 15 жовтня 2015 року.

З метою наближення надавачів послуг до потенційних заявників, створення комфортабельних умов для чернівчан, 15 жовтня 2015 року розпочала свою роботу філія ЦНАП у Садгірському районі.