Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Каспрук пообіцяв, що до кінця 2015 року відремонтованою вулицею Б. Хмельницького можна буде користуватись

29 квітня 2015 року міський голова Чернівців Олексій Каспрук пообіцяв, що до кінця 2015 року відремонтованою вулицею Б. Хмельницького можна буде користуватись (відео 0:55 - 1:06).
Виконано
Сказано 29 квітня 2015 р.

Джерело

  • http://chv.tv/naiblyzhchym-chasom-rozpochnetsia-remont-vulytsi-b-khmelnytskoho-kaspruk-video.html
  • http://buknews.com.ua/page/remontuvaty-vulytsyu-bohdana-hmelnytskoho-u-chernivtsiakh-bude-miskshep.html
  • http://buknews.com.ua/page/na-vulytsi-hmelnytskoho-u-chernivtsiakh-rozpochaly-remont-kaspruk-obitsiaie-khaltura-u-chernivtsiakh-za-koshty-hromady-bilshe-ne-proide.html
  • http://chernivtsy.eu/portal/4/stvoreno-komisiyu-dlya-perevirky-yakosti-robit-iz-prokladannya-inzhenernyh-merezh-na-vulytsi-bogdana-hmelnytskogo-70906.html
  • http://chernivtsy.eu/portal/4/roboty-na-vulytsi-bogdana-hmelnytskogo-tryvayut-za-grafikom-71725.html
  • http://chernivtsy.eu/portal/4/oleksij-kaspruk-shhob-ne-zupynyaty-remontni-roboty-na-vulytsi-bogdana-hmelnytskogo-nedoliky-poperednih-vykonavtsiv-usunut-komunalni-pidpryyemstva-72963.html
  • https://www.facebook.com/oleksii.kaspruk/posts/447542862115894

Результат

5 травня 2015 року у Чернівцях визначили переможця тендеру на ремонт вулиці Богдана Хмельницького. Ним стало комунальне підприємство «МіськШЕП».

На вулиці Богдана Хмельницького у Чернівцях приступили до виконання ремонтних робіт. З 3 червня почнуть демонтувати старі бордюри та робити «дорожнє корито» для подальшого капітального ремонту вулиці.

13 червня 2015 року створено комісію для перевірки якості робіт із прокладання інженерних мереж на вулиці Богдана Хмельницького.

Станом на 1 липня 2015 року за інформацією Чернівецької міської ради ремонтні роботи на вулиці Богдана Хмельницького тривають за графіком.

3 серпня 2015 року міський голова Чернівців Олексій Каспрук повідомив, що за результатами телеінспекції новозбудованих інженерних мереж на вулиці Богдана Хмельницького виявлено значні недоліки, допущені попереднім підрядником ТОВ ТД «Укрвторресурс». Усунути виявлені недоліки власними силами у стислі терміни ТОВ ТД «Укрвторресурс», як це передбачено умовами угоди, виявилося неспроможним, що загальмувало в останні тижні темпи подальших ремонтних робіт на цьому об’єкті. З метою недопущення подальшої зупинки робіт прийнято рішення, що усуненням виявлених недоліків в облаштуванні зливової та каналізаційної мереж займатимуться комунальні підприємства «МіськШЕП» та «Чернівціводоканал».

15 листопада 2015 року міський голова Чернівців Олексій Каспрук повідомив, що вулиця Богдана Хмельницького заасфальтована до дощів і морозів.