Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Романюк обіцяє забезпечення випереджального розвитку сімейної і профілактичної медицини

Мер міста Луцька Микола Романюк обіцяє втілювати в життя свою передвиборчу програму, згідно з якою передбачено забезпечення випереджаючого розвитку сімейної і профілактичної медицини.
Не виконано
Сказано 31 жовтня 2010 р.

Джерело

  • http://www.volynnews.com/news/city/romanyuka_zvynuvatyly_u_nevykonanni_peredvyborchykh_obitsyanok/
  • http://deputat.volyn.ua/dep/zvity_deputa/1329192978_9347.html
  • http://lutskzdorov.org.ua/pids2011.php
  • http://lutskzdorov.org.ua/pids2011.php
  • http://lutskzdorov.org.ua/pids2011.php
  • Лист міського голови Луцька М. Романюк
  • http://vip.volyn.ua/articles/u-lucku-rozpovily-skilky-koshtiv-vytratyly-na-medycynu-v-2014-roci

Результат

В 2011 році у Луцькій міській дитячій поліклініці створено центр профілактичних оглядів дітей та центр дитячої хірургії.

Відповідно до листа Луцької міської ради від 5 лютого 2015 року, проведена значна організаційна робота щодо вдосконалення мережі первинної ланки охорони здоров'я. Прийнятті рішення про "Про план дій щодо формування мережі Центрів первинної медичної допомоги у місті Луцьку на 2013-2015 роки".На oснові прийнятих рiшень iз 01.07.2013 року функціонує

новий амбулаторно-поліклінічний заклад - Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1. У 2014 роцi відкрито амбулаторію загальної практики - сімейної медицини на вул. Привокзальній, 13.

17 липня 2015 року юрист проекту «Підвищення фінансової прозорості та бюджетної підзвітності місцевих управлінь охорони здоров’я» Мар’яна Сорочук розповіла, що 80 % коштів, виділених для сфери охорони здоров’я Луцька, витрачають на адміністративні витрати (зарплати, комунальні послуги тощо), і менше 10 % – на ліки. Активісти проекту порадили зменшити адміністративні витрати, шукаючи шляхи економії на комунальних послугах.