Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Острікова запевнила, що Комітет з питань податкової та митної політики буде контролювати діяльність голови ДФС Насірова

5 травня 2015 року народний депутат України Тетяна Острікова запевнила, що комітет з питань податкової та митної політики буде контролювати діяльність новопризначеного голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова (відео:04:40).
Виконано
Сказано 5 травня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=AkjaiGDoE3A
  • http://samopomich.ua/ru/uk-holovnyh-podatkivtsiv-ne-zvilnyly-cherez-zmovu-deputativ-z-oliharhichnymy-hrupamy/
  • http://stop-bastards.com/
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?id=&pf3511=60734
  • https://www.akcent.org.ua/kabmin-vidstorony-v-nasirova-z-posady-golovy-dfs/

Результат

12 травня 2016 року Ніна Южаніна повідомила, що Комітет Верховної Ради України з питань податкової та митної політики у середу, 18 травня, планує розглянути проект рішення та рекомендувати Кабміну провести службове розслідування стосовно голови Державної фіскальної служби Романа Насірова та його першого заступника, начальника податкової міліції Сергія Білана.

6 грудня 2016 року «Самопоміч» створила онлайн платформу, де кожен може подати скаргу на злочинну діяльність ДФС. На основі цих заяв фракція має намір сформувати додатковий перелік зловживань та передати уряду.

15 грудня 2016 року у ВРУ зареєстровано проект постанови «Про визнання роботи Голови Державної фіскальної служби України Насірова Р.М. та його першого заступника Білана С.В. незадовільною та звільнення їх з займаних посад» №5542. Ініціаторами законопроекту виступили депутати «Самопомочі».

27 лютого 2017 року за заявами «Самопомочі», відносно Романа Насірова розпочато п’яте кримінальне провадження.

3 березня 2017 року, на засіданні уряду. Кабінет міністрів відсторонив Романа Насірова з посади голови Державної фіскальної служби.

ВИСНОВОК: Тетяна Острікова та фракція «Самопоміч» всебічно сприяли звільненню голови Державної фіскальної служби Романа Насірова, якого 3 березня 2017 року було відсторонено від посади.