Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Барна планує реконструкцію геріатричного відділення у с. Великі Дедеркали

4 травня 2015 року голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна заявив, що планує реконструкцію геріатричного відділення у с. Великі Дедеркали, що на Шумщині.
Виконано
Сказано 4 травня 2015 р.

Джерело

  • http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/news/detail/92788.htm?lightWords=%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B0
  • http://tenews.te.ua/news_all.php?id=6521
  • http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/news/detail/109284.htm
  • http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/news/detail/116469.htm
  • Лист заступника голови ОДА Юрика Юрія Зеновійовича

Результат

Станом на 29 грудня 2015 року реконструкцію існуючих будівель санчастини, котельні та магазину під геріатричне відділення Шумського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян по вул. Садова, 4, в селі Великі Дедеркали Шумського району заплановано здійснити в січні 2016 року.

13 травня 2016 року на сайті Тернопільської ОДА розмістили перелік об’єктів, роботи на яких у 2016 році будуть проводитися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. До них належить реконструкція існуючих будівель санчастини, котельні та магазину під стаціонарне геріатричне відділення Шумського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян по вул. Садова, 4, в с. Великі Дедеркали Шумського району.

Відповідно до листа Тернопільської ОДА від 11 травня 2017 року реконструкція існуючих будівель під геріатричне відділення Шумського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян по вул. Садова, 4 в селі Великі Дедеркали Шумського району завершена 30.03.2017 року. Наразі проводиться закупівля меблів і заключення договорів з експлуатуючими організаціями для забезпечення повноцінного функціонування закладу.

ВИСНОВОК: реконструкція геріатричного відділення завершена.