Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Каспрук заявив, що з часом буде встановлено економічно обґрунтований тариф на перевезення у маршрутках

29 квітня 2015 року в міський голова Чернівців Олексій Каспрук заявив, що з часом буде встановлено економічно обґрунтований тариф на перевезення у маршрутках. Як зазначив Олексій Каспрук, після того, як буде відпрацьовано витратну частину та пасажиропотік, тоді й буде встановлено тариф на проїзд.
Виконано
Сказано 29 квітня 2015 р.

Джерело

  • http://chv.tv/u-chernivtsiakh-pereviznyky-obladnaiut-marshrutky-gps-navihatsiieiu-video.html
  • http://molbuk.ua/chernovtsy_news/91400-chernivecki-pereviznyky-khochut-braty-za-proyizd-u-marshrutkakh-5-gryven.html
  • http://chernivtsy.eu/portal/4/miskyj-golova-oleksij-kaspruk-pro-mistsevi-vybory-taryfy-na-proyizd-u-marshrutkah-ta-fk-bukovyna-72870.html
  • Лист заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради Леонтія Г.Г.

Результат

12 травня 2015 року заступник міського голови Чернівців Георгій Леонтій розповів, якщо і буде подорожчання проїзду в маршрутках — то ненабагато, максимум — до 3,50. Причинами можливого подорожчання проїзду назвав подорожчання пального і запчастин та необхідність оновлювати рухомий склад. Однак поки що лише йде обговорення, проїзд у маршрутках Чернівців залишається на рівні трьох гривень.

Станом на 29 липня 2015 року через незадовільний технічний стан автобусів та встановлення приладів GPS-моніторингу і обліку пасажиропотоку коштами перевізників, тариф на проїзд складає 3,50 грн. Перевізники, які не виконають умови з покращення якості перевезень та вивчення пасажиропотоку на маршрутах, повернуться до тарифу 3 грн.

Відповідно до листа Чернівецької міської ради від 13 жовтня 2015 року, виконавчим комітетом Чернівецької міської ради не підтримано проект рішення щодо підвищення вартості проїзду на міських автобусних маршрутах, а тому тариф на проїзд у громадському транспорті залишився незмінним - 3,00 (3 грн). Враховуючи суттєве зростання вартості обслуговування та ремонту автобусів і паливно-мастильних матеріалів, послуги перевезень надаються перевізниками в межах можливого.