Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Барна пообіцяв за 2 місяці провести реорганізацію правління департаментів Тернопільської ОДА

28 квітня 2015 року голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна пообіцяв за 2 місяці провести реорганізацію правління департаментів Тернопільської ОДА.
Виконано
Сказано 28 квітня 2015 р.

Джерело

  • http://doba.te.ua/novyny/ternopilschyna-v-oda-planuyut-reorhanizatsiyu.html
  • Лист в.о. обов'язків керівника апарату Тернопільської ОДА Шумада В.В.

Результат

Відповідно до листа Тернопільської ОДА від 3 липня 2015 року, розпорядженням голови ОДА від 03 червня 2014 року №202-од (із змінами і доповненнями, внесеними розпорядженням голови ОДА від 26 березня 2015 року №175-од) упорядковано структуру ОДА. Гранична чисельність працівників структурних підрозділів ОДА не змінилась і становить 545 одиниць.

Керівництво і працівників структурних підрозділів ОДА було попереджено про зміну істотних умов праці та про можливе вивільнення. Керівників та заступників структурних підрозділів, в основному переведено до нової структури. Звільнені відповідно до пункту 1 статті 40 Кодексу законів про працю України: один керівник структурного підрозділу ОДА (начальник управління з питань фізичної культури і спорту), чотири заступники керівників структурних підрозділів ОДА ( заступник директора департаменту - начальник управління житлово-комунального господарства, перший заступник начальника управління зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності та заступник начальника управління капітального будівництва).