Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Романюк обіцяє передати об'єкти комунального господарства (в тому числі тепло- і водопостачання) в управління на фіксованих умовах в обмін на інвестиції за договорами концесії

Кандидат на посаду Луцького голови Микола Романюк обіцяє втілювати в життя свою передвиборчу програму, згідно з якою передбачено передачу об'єктів комунального господарства (в тому числі тепло-і водопостачання) в управління на фіксованих умовах в обмін на інвестиції за договорами концесії.
Не виконано
Сказано 31 жовтня 2010 р.

Джерело

  • http://www.volynnews.com/news/city/romanyuka_zvynuvatyly_u_nevykonanni_peredvyborchykh_obitsyanok/
  • http://www.cpaec.org.ua/uk/news/view/482
  • http://koziura.com.ua/1448
  • Лист міського голови Луцька М. Романюк

Результат

8 червня 2010 року попередник Романюка Богдан Шиба заявив, що розглядався варіант віддати "Луцьктепло" в концесію структурам бізнесмена Олександра Кропиви. Пізніше, аналізуючи перший рік діяльності мера Миколи Романюка місцевий політичний аналітик Михайло Наход заявив 29 листопада 2011 року, що переговори про концесії "Луцькводоканал" та "Луцьктепло" проходять непрозоро і таємно.

Відповідно до листа міської ради Луцька від 5 лютого 2014 року, об'єктів комунального господарства в управління на фіксованих умовах в обмін на iнвестицiї за договорами концесiї не передавалось.