Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Романюк обіцяє надати підтримку у створенні та діяльності об'єднань співвласників багатоквартирних будинків

Мер міста Луцька Микола Романюк обіцяє втілювати в життя свою передвиборчу програму, згідно з якою передбачено підтримку створення та діяльності об'єднань співвласників багатоквартирних будинків.
Виконано
Сказано 31 жовтня 2010 р.

Джерело

  • http://www.volynnews.com/news/city/romanyuka_zvynuvatyly_u_nevykonanni_peredvyborchykh_obitsyanok/
  • http://deputat.volyn.ua/dep/zvity_deputa/1329192978_9347.html
  • Лист заступника міського голови, керуючого справами виконкому Ю.Вербича
  • Лист міського голови Луцька М. Романюк

Результат

Станом на 1 січня 2012 р.у Луцьку зареєстровано 96 ОСББ. В 2010 році було створено 8 об’єднань, а в 2011 р. - 14 нових ОСББ. Для допомоги у створенні та функціонуванні ОСББ у складі департаменту житлово-комунального господарства створено відділ розвитку ОСББ. Одним з його основних завдань є розробка та впровадження заходів інвестиційної та інноваційної політики житлово-комунальної галузі. А з метою співфінансування діяльності таких об’єднань міською радою затверджено відповідну «Програму сприяння діяльності ОСББ на 2012-2014 роки».

У 2012 році було зареєстровано 11 об'єднань співвласників багатоквартирних будинків та 2 органи самоорганізації населення - будинкових комітетів.

Відповідно до листа міської ради Луцька від 5 лютого 2015 року, з метою забезпечення умов створення i сталого ефективного функціонування ОСББ в місті реалізуються "Програма сприяння діяльності об'єднань співвласників багатоквартирних будинків на територіі міста Луцька". Нею передбачено проведення капiтальних peмонтів у будинках ОСББ при залученні від суми кошторисної документаціі - 80 відсотків коштів місцевого бюджету та 20 відсотків коштів ОСББ. В поточному році з міського бюджету виділено на фінансування заходів Програми сприяння діяльності ОСББ у м. Луцьку бюджетних коштів в cyмі 1304,1 тис. грн.