Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Путілов пообіцяв забезпечити роботою демобілізованих

22 квітня 2015 року голова Херсонської ОДА Андрій Путілов пообіцяв роботу для демобілізованих. Так, голова ОДА зазначив, що демобілізовані бійці будуть залучатися до патрулювання міст, селищ, сіл області.
Виконано
Сказано 22 квітня 2015 р.

Джерело

  • http://www.khoda.gov.ua/ua/news/centr-zanyatosti-vnedrit-proekt-trudoustrojjstva-demobilizovannyh
  • http://www.khoda.gov.ua/ua/news/novyjj-proekt-predostavit-demobilizovannym-bojjcam-ato-rabochie-mesta
  • http://www.khoda.gov.ua/ru/news/pavlu-rozenko-prezentovali-socialnyjj-proekt-po-trudoustrojjstvu-bojjcov-ato

Результат

29 квітня 2015 року в Херсонській обласній державній адміністрації разом з управлінням Міністерства внутрішніх справ України області та обласним Центром зайнятості презентували новий соціальний проект по попередженню порушення громадського порядку - «Шерифи». Проект передбачає створення спеціальних громадських формувань, які будуть стежити за порядком в районах області. Так, голова Херсонської ОДА Андрій Путілов зазначив, що в першу чергу до проекту будуть залучатися демобілізовані воїни АТО, а потім вже інші безробітні громадяни.

15 травня 2015 року на засіданні Ради оборони області в м.Гола Пристань, Міністру соціальної політики Павлу Розенко представили соціальний проект «Шериф». Проект передбачає створення спеціальних громадських формувань, які стежитимуть за порядком в районах області. Потенційні учасники пройдуть відбір, який передбачає, зокрема, і психологічне тестування. Другим етапом будуть короткострокові навчання - де, крім надання базових знань, їх навчатимуть, як спілкуватися з людьми і знаходити шляхи мирного врегулювання конфліктів. Третій етап включатиме інтеграцію учасників в суспільство через служби правопорядку. Для впровадження проекту в життя з бюджету виділено 1.4 млн. грн. планується створення більше 190 робочих місць.