Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Клочко запевнив, що завершить будівництво лижно-ролерної траси в Токарях

15 квітня 2015 року голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Клочко повідомив, що докладе максимум зусиль задля завершення будівництва лижно-ролерної траси в Токарях.
Архів
Сказано 15 квітня 2015 р.

Джерело

  • http://sm.gov.ua/ru/2012-02-03-07-53-57/8529-na-sumshchyni-vyznachyly-naykrashchykh-sportsmeniv.html
  • Лист Заступника начальника ВЗДПІ Сумської ОДА О.Ф.Фролова
  • Лист начальника Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Сумської обласної державної адміністрації С.Над'ярного №59 від 04.02.2016

Результат

Відповідно до листа Сумської ОДА від 15 червня 2015 року, на даний момент вирішується питання щодо виділення земельної ділянки під цей об'єкт. Відповідні документи направлені на розгляд Кабінету міністрів України. Будівельні роботи буде розпочато після оформлення дозвільних документів, передбачених чинним законодавством. Згідно з проектом, тривалість будівельних робіт становить близько трьох місяців. Термін завершення будівництва залежить від надходження коштів для оплати виконаних робіт.

4 лютого 2016 року начальник Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Сумської обласної державної адміністрації С.Над'ярний повідомив, що у 2015 році з будівництва лижно-ролерної траси у Токарях управлінням капітального будівництва Сумської обласної державної адміністрації не проводилось. У 2015 році Сумським відділом комплексного проектування державного підприємства Український державний інститут з проектування об’єктів дорожнього господарства «Укрдіпродор» було виконано коригування об’єктів проектно-кошторисної документації по зазначеному об’єкту. Витрати склали 17,340 тисяч гривень.

Відповідна заява не є обіцянкою, тому її перенесено до архіву.