Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Артюшенко пообіцяв підтримувати талановитих запорізьких спортсменів

6 квітня 2015 року народний депутат України Ігор Артюшенко пообіцяв, що буде підтримувати талановитих запорізьких спортсменів.
Виконано
Сказано 6 квітня 2015 р.

Джерело

  • http://www.artyushenko.com.ua/zaporizkyj-borets-podyakuvav-parlamentaryu-za-pidtrymku-na-pershosti-yevropy/
  • http://www.artyushenko.com.ua/za-pidtrymky-parlamentarya-v-dniprorudnomu-vidbuvsya-tradytsijnyj-chempionat-oblasti-zi-zmishanyh-yedynoborstv-mma/
  • http://www.artyushenko.com.ua/vyhovanets-sportyvnogo-klubu-zaporizka-sich-stav-pryzerom-chempionatu-yevropy-z-greko-rymskoyi-borotby/
  • Лист народного депутата Ігоря Артюшенка від 12 липня 2016 року № 140

Результат

22 лютого 2016 року у місті Дніпрорудне пройшов відкритий чемпіонат Запорізької області зі змішаних єдиноборств серед юнаків 17-19 років, а також дорослих спортсменів. Змагання пройшли за підтримки народного депутата України Ігоря Артюшенка.

19 квітня 2016 року народний депутат Ігор Артюшенко повідомив, що вихованець його спортивного клубу «Запорізька Січ» став призером чемпіонату Європи з греко-римської боротьби.

В своєму листі від 12 липня 2016 року № 140 народний депутат Ігор Артюшенко повідомив, що будучи почесним головою спортивного клубу «Запорізька Січ», регулярно підтримує його діяльність, сприяє особистому розвитку його представників-молодих спортсменів. Зокрема, завдяки підтримці депутата, спортсмени міста Дніпрорудне змогли продовжити договір оренди спортзалу, де проводяться тренування. Крім того, парламентарій взяв участь в урочистих зборах клубу «Запорізька Січ», нагородивши найуспішніших його учасників, які показали значні результати не лише на всеукраїнських, а й на міжнародних змаганнях.