Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Путілов планує розвивати школи плавання у районах області

1 квітня 2015 року голова Херсонської ОДА Андрій Путілов зазначив, що одним з основних завдань обласної влади сьогодні є розвиток масових видів спорту. Голова ОДА заявив, що планується масштабна програма заходів на літній період цього року з популяризації масових видів спорту, насамперед, для молоді, зокрема розвиток шкіл плавання у районах області.
Виконано
Сказано 1 квітня 2015 р.

Джерело

  • http://www.khoda.gov.ua/news/molodej-oblasti-budut-priobshhat-k-aktivnym-vidam-sporta
  • Лист заступника голови ОДА В. Січова

Результат

Відповідно до листа Херсонської ОДА від 3 липня 2015 року, з метою навчання дітей плаванню, популяризації здорового способу життя 10 лютого 2015 року головою ОДА затверджено Положення про проведення масових фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей Херсонської області у літній канікулярний період "Школа плавання", згідно з яким з 1 червня по 31 липня у районах і містах області на відкритих водоймах, які відповідають санітарно-епідеміологічним нормам та спеціально облаштовані для навчання плаванню з дотриманням техніки безпеки, організовуються відповідні заходи (далі - "Школа плавання").

На сьогодні масові фізкультурно-оздоровчі заходи для дітей "Школа плавання" проводяться у заміських оздоровчих таборах області та на пляжах Генічевського, Голопристанського, Скадовського районів, у м. Гола Пристань.

У м. Херсоні "Школа плавання" працює з 20 червня на міському пляжі в Гідропарку, де тричі на тиждень (вівторок, четверг, та субота) інструктори безкоштовно вчать дітей навичкам плавання.