Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Путілов планує провести обласний чемпіонат з вуличного дворового футболу

1 квітня 2015 року голова Херсонської ОДА Андрій Путілов зазначив, що одним з основних завдань обласної влади сьогодні є розвиток масових видів спорту. Голова ОДА заявив, що планується масштабна програма заходів на літній період цього року з популяризації масових видів спорту, насамперед, для молоді, зокрема організацію обласного чемпіонату з вуличного дворового футболу.
Виконано
Сказано 1 квітня 2015 р.

Джерело

  • http://www.khoda.gov.ua/news/molodej-oblasti-budut-priobshhat-k-aktivnym-vidam-sporta
  • Лист заступника голови Херсонської ОДА В. Січова
  • http://www.khoda.gov.ua/news/nachat-futbolnyjj-chempionat-oblasti-kubok-geroev-ukrainskojj-nacii

Результат

Відповідно до листа Херсонської ОДА від 3 липня 2015 року, з метою залучення дітей та підлітків до занять футболом за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення, популяризації футболу, пропаганди здорового способу життя 10 лютого 2015 року головою обласної державної адміністрації затверджено Положення про проведення чемпіонату Херсонської області з футболу серед команд за місцем проживання (дворового футболу) "Кубок Героїв Української нації" (далі - змагання з "дворового футболу").

Змагання проводяться у три етапи - з 20 квітня по 25 липня 2015 року.

I етап проводиться на рівні районів серед сіл, селищ і міст з 20 квітня по 31 травня 2015 року, II етап - в першій декаді червня на рівні районів і міст серед переможців I етапу.

Проведення III етапу - фіналу, заплановано на другу декаду липня 2015 року серед переможців II етапу.

У I та II етапах змагань з "дворового футболу" взяли участь понад 700 команд юнаків двох вікових груп (13-14 років, 15-16 років).

28 липня 2015 року в смт Білозерка розпочався фінал III етапу чемпіонату області з футболу серед команд за місцем проживання «Кубок Героїв Української нації». Відкрили змагання чемпіонату голова обласної державної адміністрації Андрій Путілов та перший заступник голови області Валентина Січова.