Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Каспрук заявив, що цього року буде оголошено конкурс на архітектурне рішення, щодо відновлення кінотеатру ім. Івана Миколайчука

21 березня 2015 року міський голова Чернівців заявив, що цього року буде оголошено конкурс на архітектурне рішення, щодо відновлення кінотеатру ім. Івана Миколайчука.
Не виконано
Сказано 21 березня 2015 р.

Джерело

  • http://buknews.com.ua/page/oleksii-kaspruk-zaraz-takyi-chas-shcho-ne-mogna-buty-i-rozumnym-i-krasyvym-i-vsim-podobatys-i-nichoho-ne-robyty.html
  • http://chv.tv/kinoteatr-im-mykolaichuka-u-chernivtsiakh-nevdovzi-remontuvatymut.html
  • http://chernivtsy.eu/portal/4/pytannya-organizatsiyi-i-provedennya-arhitekturnogo-konkursu-shhodo-kinoteatru-imeni-ivana-mykolajchuka-vyvchatymut-fahivtsi-70730.html
  • Лист Директора департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради Бабчука В.
  • http://vidido.ua/index.php/pogliad/article/i_znovu_pro_kinoteatr_im._mikolaichuka/
  • http://vidido.ua/index.php/pogliad/article/jak_vigljadatime_kinoteatr_imeni_ivana_mikolachuka_pislja_rekonstrukcii_u_c/
  • Лист Чернівецької МР від 31 липня 2019 року

Результат

За інформацією Чернівецької міськради від 31 липня 2019 року, архітектурний конкурс на реконструкцію кінотеатру ім. І. Миколайчука на вул. Головній,140 не проводився. Угоду на проєктні роботи було укладено з ФОП Бойком О.Я.

30 квітня 2015 року міський голова Чернівців Олексій Каспрук повідомив, що невдовзі ремонтуватимуть кінотеатр ім. Миколайчука у Чернівцях. Також він додав, що мерія планує оголосити конкурс на кращу пропозицію проекту ремонту приміщення кінотеатру імені Миколайчука. Олексій Каспрук зазначив, що існують деякі проблеми з проектною документацією, яка була розроблена вісім чи дев'ять років тому, наразі вона морально застаріла.

Станом на 9 червня 2015 року, відповідно з розпорядженням міського голови створено комісію з вивчення питання організації і проведення Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію реконструкції кінотеатру під кіномистецький центр імені І.Миколайчука на вул. Головній, 140.

Відповідно до листа Чернівецької міської ради від 5 серпня 2015 року, департаментом містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради було підготовлено на розгляд виконавчого комітету міської ради проект рішення щодо організації і проведення Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію реконструкції кінотеатру під кіномистецький центр ім. І. Миколайчука на вулиці Головній, 140. Однак, під час розгляду зазначеного питання на засіданні виконавчого комітету міської ради, вирішено зняти на довивчення даний проект рішення. Станом на 5 серпня 2015 року продовжує роботу комісія з вивчення питання організації і проведення Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію реконструкції кінотеатру під кіномистецький центр ім. І.Миколайчука на вул. Головній, 140.

Станом на 13 вересня 2015 року на реконструкцію кінотеатру ім. І. Миколайчука Міністерство культури виділило 5,5 мільйона гривень. Якщо не встигнуть освоїти кошти до кінця 2015 року, то їх заберуть назад. Аби не втратити кошти у департаменті містобудівного комплексу та земельних відносин вирішили розпочати виконання робіт відповідно до вже готового архітектурного проекту, який кілька років тому підготував архітектор Ярослав Бойко. Минулого тижня цей проект погодили на засіданні містобудівної ради та віддали його на експертизу.

Начальник управління капітального будівництва департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міськради Василина Маковійчук повідомила, що після проходження експертизи проектної документації буде оголошено тендер на виконання робіт.