Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Зубко обіцяє, що з квітня офіси по впровадженню реформ в Україні будуть відкриті в кожній області

24 березня 2015 року віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко заявив, що офіси з впровадження реформ в Україні з квітня будуть відкриті в кожній області.
Виконано
Сказано 24 березня 2015 р.

Джерело

  • http://www.rbc.ua/rus/news/zubko-ofisy-vnedreniyu-reform-aprelya-budut-1427198793.html
  • http://www.minregion.gov.ua/news/minregion-zaruchivsya-pidtrimkoyu-asociaciyi-mist-ukrayini-u-stvorenni-ofisiv-reform-v-oblastyah-549723/
  • http://112.ua/politika/zubko-ofysi-po-vnedrenyiu-reform-detsentralyzatsyy-v-rehyonakh-zarabotaiut-so-sleduiushchei-nedely-223546.html
  • http://www.minregion.gov.ua/news/sogodni-v-ukrayini-rozpochali-robotu-ofisi-reform-262780/

Результат

16 квітня 2015 року міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства та Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» підписали Меморандум про узгодження мети діяльності у впровадженні реформи місцевого самоврядування.

23 квітня 2015 року офіси з впровадження реформ децентралізації в регіонах працюють з наступного тижня. Про це заявив віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

29 травня 2015 року Регіональні офіси з питань впровадження реформ у сфері місцевого самоврядування, децентралізації повноважень органів виконавчої влади приступили до роботи. У свій перший робочий день представники Офісів реформ працювали в Києві на підготовчому семінарі. А вже завтра, 30 квітня, експерти продовжать роботу в регіонах. Як пояснив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В’ячеслав Негода, Офіси реформ на першому етапі надаватимуть організаційну, консультативну, інформаційну допомогу облдержадміністраціям у питаннях створення територіальної основи місцевого самоврядування на базовому рівні.