Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Романюк обіцяє освітлити Центральний парк культури та відпочинку ім. Лесі Українки у Луцьку

Луцький міський голова Микола Романюк навесні 2011 року пообіцяв за час перебування на своєму посту освітлити Центральний парк культури та відпочинку ім. Лесі Українки у Луцьку.
Виконано
Сказано 20 травня 2011 р.

Джерело

  • http://toplutsk.com/look-news_139.html
  • http://volga.lutsk.ua/ukr/regions/luck/1219/
  • Лист заступника міського голови, керуючого справами виконкому Ю.Вербича
  • Лист Луцької міської ради від 08.08.2014 року
  • Лист міського голови М. Романюк

Результат

За словами мера, освітлення парку відбуватиметься в три етапи. Перший – встановлення ліхтарів на центральних алеях і в тих місцях, де збирається найбільше відвідувачів. Другий – формування кільця з ліхтарів навколо парку. Третій – робота над найбільш віддаленими алеями парку. Станом на 12.10.2011 завершився перший етап робіт з освітлення парку, там встановили 21 опору та 42 світильники.

Як повідомили у Луцькій міській раді, у 2012 році роботи по освітленню Центрального парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки не проводились за відсутністю джерел фінансування. Роботи з освітлення інших алей парку будуть продовжені при надходженні бюджетних чи позабюджетних коштів.

Відповідно до листа Луцької міської ради від 5 лютого 2015 року, у Центральному парку культури та відпочинку освітлено центральну алею та алею, яка веде до атракціонів.