Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко пообіцяв до Дня Києва облаштувати Труханів острів

21 березня 2015 року мер Києва Віталій Кличко під час суботника на Трухановому острові розповів, що до Дня Києва належним чином облаштують острів. Планується облаштувати: веломаршрут, велопрокат, прокат роликів, футбольні та волейбольні майданчики, мотузковий парк, стадіон веслувальників, зону пляжного футболу і волейболу, пляж для інвалідів, концертний майданчик.
Виконано
Сказано 21 березня 2015 р.

Джерело

  • http://kiev.klichko.org/news/?id=875
  • https://kievcity.gov.ua/news/23354.html
  • http://truhanov-ostrov.com.ua/news/blagoustrojstvo_ostrova_trukhanov/2015-05-29-21
  • http://www.kreschatic.kiev.ua/ua/4669/news/1432656860.html

Результат

25 квітня на Трухановому острові заплановано масове прибирання території.

29 травня до Дня Києва силами громадської організації "Труханів острів" було проведено ряд робіт з благоустрою острова в центральній його частині біля Паркового пішохідного моста. Зокрема були повністю оновлені лавочки, закуплені та встановлені урни для сміття, змонтовані спеціальні відсіки для сміттєвих контейнерів. Крім відновленого освітлення вулиці Труханівська від бази "Зеніт" до Подільсько-Воскресенського мосту, замінено 30 зіпсованих лампочок на алеях в центральній частині острова.

30 травня 2015 року на Трухановому острові підготували масштабну та цікаву програму. Програму «Фестивалю на Трухановому острові» відкриють показові виступи з мотофристайлу, відбудуться змагання з мотокросу. Основна ж мережа заходів проходитиме на центральній алеї острову біля виходу з Пішохідного мосту, а також на території тамтешнього пляжу, де відбудуться змагання з пляжних волейболу та футболу, показова масова гімнастика з йоги, дитячі майстер-класи й ігроленд, виступи з велотриалу, козацькі забави з демонстрацією елементів бойового вишкілу. На Водно-спортивній базі «Зеніт» упродовж цілого дня проходитимуть змагання з чотирьох веслувальних видів спорту за Кубок мера, за безпосередньої присутності Віталія Кличка.