Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Співголова політичної партії "Наш край"

Гранатуров заявив про намір провести реформу міського громадського транспорту

19 березня 2015 року міський очільник Миколаєва Юрій Гранатуров заявив про намір провести реформу міського громадського транспорту. (відео 23:00-23:15)
Не виконано
Сказано 19 березня 2015 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=SDq3X2Pb6uU
  • Лист міського голови Миколаєва Ю. Гранатурова
  • Лист заступника міського голови Ю.Г. Андрієнка
  • http://112.ua/statji/mestnye-vybory-na-poroge-vtorogo-tura-270084.html

Результат

Відповідно до листа Миколаївської міської ради від 5 травня 2015 року, з метою впровадження диспетчерського та автоматизованого контролю за роботою рухомого складу на основі сучасних технологій (система GPS - контролю), створення єдиного диспетчерського центру по управлянню та автоматизованому контролю за роботою рухомого складу підприємств-перевізників м. Миколаєва, виконавчим комітетом Миколаївської міської ради було прийняте відповідне рішення від 06 березня 2015 року № 155 "Про впровадження диспетчерського та автоматизованого контролю за роботою рухомого складу, який здійснює пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Миколаєві".

Відповідно до листа Миколаївської міської ради від 6 листопада 2015 року, на даний час у м. Миколаєві обслуговуються 66 автобусних маршрутів загального користування, за якими здійснюються міські пасажирські перевезення. На даний час управлінням транспортного комплексу, зв'язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради проводиться моніторинг пропозицій мешканців міста щодо удосконалення автобусної мережі з метою створення комфортних умов мешканцям міста, підвищення якості пасажирських перевезень. За підсумками проведеного моніторингу будуть вжиті заходи щодо оптимізації мережі міських автобусних маршрутів у м. Миколаєві.

Миколаїв став останнім містом, де ТВК оголосила результати виборів мера. Несподівано у другий тур не потрапив чинний мер Юрій Гранатуров. Він поступився кандидату від "Опозиційного блоку" Ігорю Дятлову (35,1%) і висуванцю від "Самопомочі" Олександру Сенкевичу (20,4%).