Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Машковський незабаром представить концепцію оновленої структури облдержадміністрації

11 березня 2015 року голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський повідомив, що незабаром представить концепцію оновленої структури облдержадміністрації, згідно до якої владній структурі потрібні будуть спеціалісти, і преференції надаватимуться фахівцям з числа учасників АТО ( відео 0:36 - 0:53).
Виконано
Сказано 11 березня 2015 р.

Джерело

  • http://oda.zt.gov.ua/sergij-mashkovskij-pro-kadrovu-politiku-v-oda-preferenczii-nadavatimutsya-faxivczyam-uchasnikam-ato.html
  • https://www.youtube.com/watch?v=RXRnHdbGM-g
  • http://oda.zt.gov.ua/sergij-mashkovskij-onovlennya-strukturi-oda-%E2%80%93-vimoga-chasu.html

Результат

18 квітня 2015 року керівник області Сергій Машковський підписав розпорядження про оновлення структури облдержадміністрації. Так, разом зі зміною найменувань структурних підрозділів ОДА передбачається зменшення кількості штатних одиниць із 622 до 463. Керівники структурних підрозділів, відповідно до розпорядження голови ОДА, після зміни найменувань повинні розмістити відповідні оголошення у друкованих ЗМІ, повідомити про це всі юридичні особи, з якими підрозділ перебуває у договірних відносинах, привести установчі документи у відповідність із цим розпорядженням та подати на затвердження голові облдержадміністрації положення про структурний підрозділ.