Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Губаль пообіцяв створити єдину систему надання підтримки, забезпечення прав учасників АТО та їхніх родин

18 березня 2015 року голова Закарпатської облдержадміністрації Василь Губаль наголосив на тому, що питання учасників АТО та їхніх сімей буде на контролі доти, доки не буде вирішене, для цього буде створено єдину систему підтримки для учасників АТО.
Виконано
Сказано 18 березня 2015 р.

Джерело

  • http://www.carpathia.gov.ua/ua/publication/content/10922.htm
  • http://www.carpathia.gov.ua/ua/publication/content/11255.htm
  • http://www.carpathia.gov.ua/ua/publication/content/11439.htm

Результат

6 травня 2015 року департаментом соціального захисту населення Закарпатської ОДА спільно з іншими структурними підрозділами та громадськістю розроблено обласну комплексну програму на 2015-2017 роки щодо соціальної підтримки, адаптації військовослужбовців-учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих. Програму схвалено розпорядженням голови облдержадміністрації від 24.03.2015 № 90 та подано на розгляд сесії обласної ради для затвердження. Цим же розпорядженням утворено й обласну координаційну раду з вирішення проблемних питань військовослужбовців, учасників АТО та членів їх сімей.

28 травня 2015 року депутатським корпусом Закарпатської обласної ради затверджено комплексну програму на 2015 – 2017 роки щодо соціальної підтримки, адаптації військовослужбовців, учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих. Програма – це комплекс заходів, що здійснюються на місцевому рівні з метою фінансової, соціальної, психологічної підтримки учасників АТО та членів їх сімей, сприяння вирішенню їх соціально-побутових проблем, вшанування пам’яті загиблих героїв.