Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кузьменко запевнив, що область виконає будівельно-інженерні завдання по зведенню захисних споруд

17 березня 2015 року голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко, запевнив, що область виконає будівельно-інженерні завдання по зведенню захисних споруд.
Не виконано
Сказано 17 березня 2015 р.

Джерело

  • http://novosti.kr.ua/news/kirovogradshhina-ukriplyuvatimetsya-v-oblasti-buduvatimut-bomboskhovishha.html
  • http://www.kr-admin.gov.ua/start.php?q=News1/Ua/2015/08061502.html
  • http://oda.zt.gov.ua/zhitomirshhina-zavershila-roboti-z-budivnicztva-fortifikaczij.-foto.html

Результат

8 червня 2015 року голова Кіровоградської ОДА С. Кузьменко представив нового начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації та наголосив на необхідності вже протягом цього тижня здати в експлуатацію всі фортифікаційні споруди, що зводяться кіровоградськими будівельниками на Сході України (9 у Донецькій та 1 споруда у Миколаївській області).

15 липня 2015 року під час селекторної наради з підведення підсумків будівництва фортифікацій Віце-прем'єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко повідомив, що Житомирська, Вінницька, Тернопільська та Рівненська ОДА побудували фортифікаційні споруди вчасно, всім іншим областям потрібно посилити темпи і якість виконання робіт. Таким чином Кіровоградська ОДА вчасно не побудувала фортифікаційні споруди. За наказом Президента України до 15 липня 2015 року фортифікаційні споруди мали бути побудовані.