Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Лисенко заявив, що з 1 червня в Сумах послуги з обслуговування житла будуть надавати нові підприємства

10 березня 2015 року під головуванням міського голови Сум Олександра Лисенка відбулася нарада з питань життєзабезпечення обласного центру. Під час якої міський голова наголосив на тому, що 15 квітня відбудеться конкурс, на якому визначаться надавачі послуг з обслуговування житла. Переможці розпочнуть свою роботу з 1 червня. До того часу обслуговувати будинки будуть підприємства, які займаються цим зараз.
Не виконано
Сказано 10 березня 2015 р.

Джерело

  • http://www.meria.sumy.ua/index.php?newsid=42750
  • http://www.meria.sumy.ua/index.php?newsid=42797
  • http://www.meria.sumy.ua/index.php?newsid=43567
  • http://www.meria.sumy.ua/index.php?newsid=43662

Результат

12 березня 2015 року ТОВ «А-Муссон» і ТОВ «Сервісресурс» перемогли в конкурсі зі збирання та вивезення відходів. Ці дві компанії вже обслуговували місто.

6 травня 2015 року Сумська міська рада не підтримала відповідний проект рішення «Про проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання – виконавців послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій в житлових будинках, що обслуговуються КП «Сумижитло». Депутати залишили «Сумижитло» обслуговувати сумчан.

13 травня 2015 року під час III пленарного засідання L сесії Сумської міської ради депутати підтримали рішення про утворення тимчасової контрольної комісії з питання подальшої діяльності КП «Сумижитло». Головним чином завданням тимчасової комісії є контроль за діяльністю КП «Сумижитло» та надання пропозицій Сумській міській раді щодо подальшої роботи підприємства. Пропозиції, разом із звітом про виконану роботу, голова комісії має подати міському голові та головам відповідних постійних комісій в термін до 1 серпня поточного року.