Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Ткаченко пообіцяв, що машини швидкої допомоги з черкаськими медиками вирушать до Дніпропетровська і Харкова, щоб перевезти звідти на лікування в Черкаси частину військових

17 лютого 2015 року в соціальній мережі Facebook голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко повідомив, що невдовзі машини швидкої допомоги з черкаськими медиками вирушать до Дніпропетровська і Харкова, щоб перевезти звідти на лікування в Черкаси частину воїнів, поранених у зоні АТО.
Виконано
Сказано 17 лютого 2015 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1537074876573839&id=100008140233696%22
  • Лист директора КУ «ОЦЕМД та МК  ЧОР» В.І.Свириденка

Результат

За словами прес-секретаря Черкаської ОДА Вікторії Курченко, черкаські автомобілі швидкої допомоги повністю укомплектовані та готові вирушити до Дніпропетровська і Харкова, щоб перевезти звідти на лікування в Черкаси поранених бійців в зоні АТО. Однак черкаські медики очікують на остаточні розпорядження від обласних центрів. Відповідно до листа прес-служба Черкаської ОДА від 17 березня 2015 року, черкаськими медиками проведена організаційна робота та налагоджена співпраця з Дніпропетровським та Харківським військовими госпіталями. Обговорені та узгоджені на трьохсторонній зустрічі за участі головного військового комісара Черкаської області Курбета Є.О., заступника директора ДОЗ ОДА Найдана О.В., директора КУ «ОЦЕМД та МК ЧОР» Свириденка В.І. юридичні механізми перевезення військових на лікування в цивільні лікувальні заклади. Визначений куратор щодо перевезень постраждалих з інших областей – Найдан О.В., визначені та приведені в готовність автомобілі ШМД, створений резервний запас палива, визначений медичний персонал для здійснення перевезень.