Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова "Радикальної партії Олега Ляшка"

Ляшко пообіцяв добиватись відновлення національного виробництва

15 вересня 2014 року кандидат в народні депутати України Олег Ляшко пообіцяв, що після приходу в парламент "Радикальна партія" буде домагатись відновлення національного виробництва шляхом захисту внутрішнього ринку (відео-0:35).
Виконано
Сказано 15 вересня 2014 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=zZ2kCidu7P4
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc2_5_1_J?ses=10009&num_s=2&num=&date1=&date2=&name_zp=&av_nd=&prof_kom=0&is_gol_kom=on&dep_fr=2615&stan_zp=0&date3=&is_zakon=0&n_act=&sub_zak=0&type_doc=0&type_zp=0&vid_zp=0&edition_zp=0&is_urgent=0&ur_rubr=0&sort=0&out_type=&id=&page=1
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?id=&pf3511=62736
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?id=&pf3511=58869
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?id=&pf3511=55685

Результат

Ляшко є автором законопроектів з приводу цього питання :

1- про забезпечення масштабної експортної експансії українських виробників шляхом страхування, гарантування та здешевлення кредитування експорту № 2142а. 28 грудня 2016 року підписано президентом.

2 - про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо масштабного стимулювання вітчизняного виробництва, залучення прямих іноземних інвестицій та розвитку малого та середнього підприємництва). Законопроект так і не було прийнято за каденцію.

3- про внесення змін до Митного кодексу України щодо розвитку вітчизняного виробництва шляхом стимулювання залучення інвестицій в реальний сектор економіки через індустріальні парки 4 листопада 2016 року було прийнято у першому читанні. Та більше за каденцію законопроект не голосувався.

4- про внесення змін до розділу ХХ "Перехідні положення" Податкового кодексу України (щодо особливостей оподаткування операцій з ввезення на митну територію України та постачання на митній території України деревообробного обладнання для відродження промислового виробництва)

5 - №2618 про внесення змін до розділу ХХІ "Прикінцеві та перехідні положення" Митного кодексу України (щодо особливостей оподаткування ввізним митом деревообробного обладнання для відродження промислового виробництва). Який було прийнято у першому читанні.

6 - №3872 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо призупинення індексації нормативної грошової оцінки землі з метою збереження виробничого потенціалу вітчизняних підприємств. Не виносився на голосування жодного разу.

7 - №5113 про внесення змін до Закону України "Про фінансове оздоровлення державного підприємства "Виробниче об'єднання Південний машинобудівний завод імені О.М. Макарова". Законопроект було прийнято та повернено з підписом президента.

8 - № 7206 "Купуй українське, плати українцям" (про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння розвитку промислового виробництва та малого і середнього підприємництва). Законопроект було прийнято у першому читанні.

Підсумовуючи, можна зазначити, що Ляшко просував законодавчі ініціативи з приводу цього питання, частину з яких було прийнято у першому читанні, що дає змогу наступній раді повернутися до їх розгляду, також частину законопроектів було прийнято в цілому. Тому обіцянка отримує статус "виконано".