Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Машковський пообіцяв допомагати Луганській області

2 березня 2015 року голова Житомирської ОДА Сергій Машковський доставив у місто Сєвєродонецьк чергову партію гуманітарної допомоги. З області передали продукти харчування та сантехнічні вироби, які використають для укомплектування обласної клінічної лікарні. Машковський додав, що обласна влада допомагатиме Луганщині й надалі.
Виконано
Сказано 2 березня 2015 р.

Джерело

  • http://oda.zt.gov.ua/serg%D1%96j-mashkovskij-dostaviv-guman%D1%96tarnu-dopomogu-v%D1%96d-zhitomirshhini-u-s%D1%94v%D1%94rodoneczk.html
  • http://oda.zt.gov.ua/guman%D1%96tarna-dopomoga-v%D1%96d-zhitomirshhini.html
  • https://www.youtube.com/watch?v=uU891f2bihY
  • http://oda.zt.gov.ua/zhitomirshhina-ta-luganshhina-pidpisali-memorandum-pro-spivpraczyu.-video.html
  • Лист Директора департаменту О.М.Григор'євої

Результат

5 квітня 2015 року на Луганщину прибула гуманітарна допомога від Житомирської області, яку супроводжував Сергій Машковський ( відео 0:01 - 2:29).

29 квітня 2015 року Сергій Машковський та Геннадій Москаль підписали Угоду про співробітництво між Житомирською обласною державною адміністрацією та Луганською обласною військово-цивільною адміністрацією. Тепер благодійна допомога Житомирщини для східної області та можливість розширення співробітництва областей закріплені офіційно.

Відповідно до листа Житомирської ОДА від 8 липня 2015 року, у 2015 році для потерпілого населення Луганської області було направлено автомобіль для «швидкої допомоги» та продовжено надання гуманітарної допомоги (продукти харчування, одяг, взуття, засоби гігієни тощо). Також Житомирщина передала до Луганської області сантехнічні вироби (100 комплектів унітазів та умивальників, які використають для укомплектування обласної клінічної лікарні).