Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Романюк має намір провести реконструкцію ДНЗ №25 в 2015 році

16 лютого 2015 року міський голова Луцька Микола Романюк заявив, що має намір провести реконструкцію ДНЗ №25 в 2015 році.
Виконано
Сказано 16 лютого 2015 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1591863644383335&id=100006791433571
  • Лист першого заступника голови міської ради Луцька Яковлева Т.
  • http://www.lutskrada.gov.ua/fast-news/navchalni-zaklady-mista-lucka-nalezhno-gotuyutsya-do-novogo-navchalnogo-roku
  • http://www.volynnews.com/news/authority/na-volyni-sadochky-zdaiut-v-orendu-khoch-ditiam-mists-ne-vystachaye/
  • http://www.lutskrada.gov.ua/fast-news/u-dnz-no-25-vidkryto-chotyry-dodatkovi-grupy

Результат

Відповідно до листа міської ради Луцька від 2 липня 2015 року, роботи з реконструкції ДНЗ №25 розпочаті.

Станом на 11 серпня 2015 року триває реконструкція приміщення ДНЗ №25 на суму 5 201 500 грн (бюджет розвитку), замінено вікна на енергозберігаючі.

Станом на 7 вересня 2015 року у ДНЗ № 25 планується відкриття 4-х груп на 80 місць.

8 жовтня 2015 року у дошкільному навчальному закладі № 25 відбулося відкриття чотирьох додаткових груп. Приміщення вивільнено від орендаря — Пенсійного фонду, який перебував там 12 років. Для належного функціонування та відкриття груп було освоєно близько 7 млн грн. Біля дитсадка облаштовано територію, доріжки викладені бруківкою, на ігрових майданчиках побудовано три нових павільйони за найсучаснішими технологіями, встановлено ігрове обладнання, альтанки. На всіх десяти павільйонах замінено покрівлю. Також здійснено капітальний ремонт даху, відремонтовано фасад та утеплено стіни приміщення по периметру усього ДНЗ, усі вікна замінено на енергозберігаючі. У садочку придбано нові меблі: шафи, ліжка, столи, стільчики. Закупили ковдри, матраци, покривала та триста комплектів дитячої постелі. Придбано медичні халати, чотири килими у кожну вікову групу, комплекти посуду на кожну вікову групу. Встановлено бойлери, придбано кварцувальні лампи (переносні та стаціонарні). У харчоблоці замінено технологічне обладнання: дві електроплити, двомісна мийка, електром’ясорубка, холодильна шафа. Проведено комплекс робіт, для групових приміщень встановлено вентиляцію, пожежні крани, проведена пожежна сигналізація на пульт, теплопункт, нову додаткову щитову, прокладено нові електрокабелі. Здійснено реконструкцію туалетних кімнат, згідно вимог СЕС, та утеплено підлога приміщення першого поверху.