Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Івано-Франківської обласної організації Української Народної Партії

Анушкевичус заявив, що планує в 2015 році завершити будівництво дитячого садочку в мікрорайоні Пасічна

20 січня 2015 року під час прес-конференції міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса та заступника міського голови з економічних питань Богдана Білика йшлося про головні пріоритети роботи міської влади в 2015 році. Віктор Анушкевичус заявив, що планує в 2015 році завершити будівництво дитячого садочку в мікрорайоні Пасічна та здати його в експлуатацію в цьому році.
Не виконано
Сказано 20 січня 2015 р.

Джерело

  • http://www.mvk.if.ua/news/30503/
  • http://trkrai.com/?m0prm=2&showItem=10264
  • https://www.youtube.com/watch?v=PaKnSMU-90o
  • Лист начальника управління капітального будівництва Виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради В.Ковальчука
  • Лист начальника управління освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Наталії Микули

Результат

Станом на 15 квітня 2015 року будівництво дитячого садка на Пасічній завершено на 70%. Наразі споруджена сама коробка будівлі, упорядкований вигляд фасаду, прокладені внутрішні мережі, далі облаштування зовнішніх комунікацій та благоустрій території. За прогнозами чиновників дошкільний заклад розпочне роботу вже наступного навчального року. Згідно електронної черги торік більше сотні дітей Пасічної не змогли потрапити в дитсадки, в Управлінні освіти запевняють, що з новим ДНЗ ця проблема буде вирішена.(Відео)

17 квітня 2015 року міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус заявив, що дитячий садок у районі Пасічної будується виключно за рахунок коштів місцевого бюджету. Він заперечив причетність будь-яких депутатів чи політичних партій до фінансування цього проекту.

Відповідно до листа Івано-Франківської міської ради від 10 червня 2015 року, на будівництві садочка в мікрорайоні №4 житлового масиву «Пасічна» - зведена будівля дитячого садка, прокладено 80% енергетичних мереж. Ведуться опоряджувальні роботи та благоустрій території. Введення дитячого садочка в експлуатацію заплановано в поточному році.

Відповідно до листа Івано-Франківської міської ради від 18 листопада 2015 року, будівництво дитячого садка в мікрорайоні №4 житлового масиву «Пасічна» буде завершено в 2016 році. Станом на 18 листопада 2015 року обсяг робіт виконано на 75%.