Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Івано-Франківської обласної організації Української Народної Партії

Анушкевичус заявив, що в 2015 році планує розпочати капітальний ремонт на вул. Ленкавського

20 січня 2015 року під час прес-конференції міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса та заступника міського голови з економічних питань Богдана Білика йшлося про головні пріоритети роботи міської влади в 2015 році. Віктор Анушкевичус заявив, що в 2015 році планує розпочати капітальний ремонт на вул. Ленкавського.
Не виконано
Сказано 20 січня 2015 р.

Джерело

  • http://www.mvk.if.ua/news/30503/
  • Лист заступника директора Департаменту комунального господарства, транспорту і зв'язку Виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради І. Сенчука
  • http://domivka.if.ua/elsenews/dorohy/na-vulytsyu-lenkavskoho-u-frankivsku-pustyat-hrejder-%E2%80%93-kapremont-perenosytsya.html

Результат

Відповідно до листа Івано-Франківської міської ради від 16 червня 2015 року, планом міського бюджету на 2015 рік головному розпоряднику бюджетних кошт Департаменту комунального господарства, транспорту та зв'язку передбачені кошти на капітальний ремонт вул. Ленкавського. Виготовлена проектно-кошторисна документація та проведено експертизи. На капітальний ремонт вул. Ленкавського оголошено тендер, який має відбутися 30 червня 2015 року, роботи ще не розпочато.

Станом на 29 липня 2015 року на вулиці Ленкавського капремонт переноситься. На вулиці потрібно замінювати комунікації, але на комунікації фінансування не передбачене. Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус повідомив, що ремонт вулиці Ленкавського цьогоріч мусить бути відтермінований.