Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Путілов пообіцяв, що найближчим часом частина з тих, хто зарахований до кадрового резерву, отримають роботу

26 лютого 2015 року голова Херсонської ОДА Андрій Путілов пообіцяв, що найближчим часом частина з тих, хто зарахований до кадрового резерву, отримають роботу. Як приклад, один з учасників проекту, Олександр Паливода, вже призначений на посаду керівника департаменту агропромислового розвитку.
Виконано
Сказано 26 лютого 2015 р.

Джерело

  • http://www.khoda.gov.ua/news/proekt-kadrovyjj-rezerv-uje-dal-pervye-rezultaty
  • Лист керівника апарату ОДА В. Клюцевського

Результат

Відповідно до листа Херсонскої обласної державної адміністрації від 12 березня 2015 року, за інформацією керівника апарату обласної державної адміністрації, голови комісії з формування кадрового резерву Володимира Клюцевського, шестеро осіб, які мали конкретні ідеї та план дій, вже пройшли стажування та призначені на державну службу. Зокрема, Паливода Олександр Миколайович на сьогодні призначений директором Департаменту агропромислового розвитку; Спіжов Віталій Вікторович – першим заступником голови Чаплинської районної державної адміністрації. Гур’янов Сергій Олександрович призначений на посаду головного спеціаліста відділу контролю апарату обласної державної адміністрації.

Пляченко Віктор Валерійович є переможцем конкурсного відбору на посаду головного спеціаліста відділу оперативної інформації управління з питань інформаційної політики Департаменту з питань внутрішньої та інформаційної політики, тепер триває спец перевірка.