Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гунчик пообіцяв відремонтувати дах школи в с. Павловичі

3 лютого 2015 року на прийомі громадян області голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик пообіцяв, що дах місцевої школи в с. Павловичі буде відремонтовано.
Виконано
Сказано 3 лютого 2015 р.

Джерело

  • http://voladm.gov.ua/volodimir-gunchik-proviv-prijom-gromadyan/
  • Лист начальника відділу інформаційної політики Волинської ОДА Головачука С.
  • http://voladm.gov.ua/volodimir-gunchik-pobuvav-u-lokachinskomu-r-ni/

Результат

Відповідно до листа Волинської облдержадміністрації від 20 квітня 2015 року У 2015 роцi об'єкт "Ремонт даху школи у с. Павловичі Локачинського району" було включено до перелiку пропозицiй щодо розподiлу вiльних залишкiв коштiв обласного бюджету. На виготовлення проектно-кошторисної документацiї по капiтальному ремонту покрівлі навчального корпусу загальноосвiтньої школи с. Павловичi Локачинською районною радою видiлено коштiв у розмiрi 6,7 тис. гривень.

Станом на 23 грудня 2015 року у с. Павловичі Локачинського району відремонтовано дах одного з корпусів освітнього закладу І – ІІІ ступенів, де навчається 96 учнів. Дах був в аварійному стані в одному з приміщень. В листопаді 2015 року на ремонт даху було виділено 495 тис. грн з обласного бюджету, 50 тис. грн – із місцевого. За місяць будівельники замінили 400 м2 горища й утеплили його, 505 м2 даху перекрили метало профілем. Також демонтували старі й облаштували нові комини, обмурували вхідний тамбур, замінили двері та водостічну систему.