Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань економічного розвитку

Кубів заявив, що найближчим часом в ДП «Укрспирт» буде оголошено конкурс з обрання керівника

10 серпня 2016 року віце-прем'єр-міністр, міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів заявив, що найближчим часом в ДП «Укрспирт» буде оголошено конкурс з обрання керівника.
Не виконано
Сказано 10 серпня 2016 р.

Джерело

  • http://economics.unian.ua/other/1461693-stepan-kubiv-ukrajinski-populisti-opolchilisya-proti-vajlivih-reform-ta-zombuyut-suspilstvo-ne-girshe-za-rosiysku-propagandu.html
  • Електронний лист прес-служби Мінекономрозвитку.
  • http://www.me.gov.ua/Documents/Detail?lang=uk-UA&id=c82cd0c7-ae44-478d-8c54-2760195f1719&title=DerzhavnePidprimstvoSpirtovoiTaLikerogorilchanoiPromislovosti-ukrspirt-

Результат

15 грудня 2016 року Мінекономрозвитку України повідомило редакцію «Слово і Діло», що наразі планується затвердити склад комісії з конкурсного відбору, яка розробить критерії і почне конкурсний відбір, тому оголошення конкурсу з обрання керівника в ДП «Укрспирт» відбудеться найближчим часом.

У 2016 році конкурс з обрання керівника в ДП «Укрспирт» не оголошувався.

ВИСНОВОК: у період з серпня по грудень 2016 року конкурс з обрання керівника в ДП «Укрспирт» не оголошувався, редакція «Слово і Діло» присвоює обіцянці статус «Не виконано».

26 вересня 2017 року Міністерство економічного розвитку і торгівлі України оголосило конкурсний відбір керівника ДП «Укрспирт».