Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Москаль заявив, що в Кримське буде завезено пенсії та нову партію гуманітарної допомоги

9 лютого 2015 року голова Луганської ОДА Геннадій Москаль відвідав с.Кримське Новоайдарського району, яке розташоване за кілька кілометрів від колишнього 31-го блокпосту на Бахмутці. Він повідомив, що домовився з військовими, котрі пообіцяли евакуювати всіх бажаючих цього тижня. Москаль додав, що найближчим часом у військовому супроводі в Кримське буде завезено пенсії та нову партію гуманітарної допомоги.
Виконано
Сказано 9 лютого 2015 р.

Джерело

  • http://www.moskal.in.ua/?categoty=news&news_id=1468
  • http://www.moskal.in.ua/index.php?categoty=news&news_id=1505
  • http://glavcom.ua/articles/27480.html

Результат

23 лютого 2015 року голова Луганської ОДА Геннадій Москаль, привіз гуманітарну допомогу в с. Кримське — дитячі подарункові набори (в Кримському залишається шестеро дітей), а також продукти харчування (макарони, крупи, олію, солодощі), миючі засоби та предмети першої необхідності. Він додав, що найближчим часом у військовому супроводі завезе туди пенсії, затим нову партію гуманітарної допомоги.

19 березня 2015 року Геннадій Москаль повідомив, що на території Луганської області підконтрольній українській владі проблем ні з пенсіями, ні з іншими виплатами немає. Виплати з місцевого чи обласного бюджету не затримуються, вже навіть за березень люди отримали аванс.