Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Райнін пообіцяв поліпшити інвестиційний клімат в Харківській області

3 лютого 2015 року голова Харківської ОДА Ігор Райнін після представлення його адміністративно-господарському активу області Президентом України Петром Порошенком заявив, одним із головних напрямків в його діяльності буде кардинальне поліпшення інвестиційного клімату.
Архів
Сказано 3 лютого 2015 р.

Джерело

  • http://kharkivoda.gov.ua/uk/news/view/id/24858
  • https://www.youtube.com/watch?v=sUejAGOnesY
  • http://kharkivoda.gov.ua/uk/news/view/id/25142
  • http://kharkivoda.gov.ua/uk/news/view/id/25801
  • http://kharkivoda.gov.ua/uk/news/view/id/25986
  • http://kharkivoda.gov.ua/uk/news/view/id/26072

Результат

26 лютого 2015 року голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін зустрівся з Генеральним консулом Федеративної Республіки Німеччина в Донецьку Вольтером Детлефом. Ігор Райнін і пан Вольтер Детлеф обговорили питання подальшого співробітництва, проведення «Тижня Німеччини» у Харкові восени 2015 року, в рамках якої буде організована друга конференція з енергозбереження та енергоефективності.

22 квітня 2015 року Верховна Рада прийняла розроблений Мінрегіоном Закон України «Про ратифікацію Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком". Відповідно до якого, Харківщина отримає кошти від Європейського банку в рамках кредитної програми з відновлення України.

11 травня 2015 року Райнін повідомив, що між Україною і Норвегією досягнута домовленість про надання 35 млн. євро для реалізації різних програм.

19 травня ХОДА уклала меморандум про співпрацю з Міжнародним агентством регіонального розвитку «GloBee». Основні напрямки діяльності «GloВee» - це залучення інвестицій у проекти місцевого розвитку, сприяння експортній діяльності підприємств, налагодження зв'язків із міжнародними фінансовими інститутами.

Виходить за межі повноважень голови ОДА.