Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Райнін заявив, що в Харківській області буде продовжена і посилена робота зі зміцнення обороноздатності

3 лютого 2015 року голова Харківської ОДА Ігор Райнін після представлення його адміністративно-господарському активу області Президентом України Петром Порошенко повідомив, що буде продовжена і посилена робота зі зміцнення обороноздатності області з використанням усіх можливостей силових структур, органів державної влади та місцевого самоврядування, підприємств області, громадянського сектору.
Виконано
Сказано 3 лютого 2015 р.

Джерело

  • http://kharkivoda.gov.ua/uk/news/view/id/24858
  • https://www.youtube.com/watch?v=UYBr5uYsOsA
  • http://kharkivoda.gov.ua/uk/news/view/id/25165
  • http://kharkivoda.gov.ua/uk/news/view/id/25235
  • http://kharkivoda.gov.ua/uk/news/view/id/25370
  • https://www.youtube.com/watch?v=CK-rOpOzmZE
  • http://kharkivoda.gov.ua/uk/news/view/id/25353
  • https://www.youtube.com/watch?v=ELzLouIf5hc
  • http://112.ua/obshchestvo/v-kharkove-na-ulytsakh-ustanovleni-uzhe-700-kamer-vydeonabliudenyia-oha-222995.html
  • Лист заступника голови-керівника апарату ОДА В.Аббакумова
  • http://kharkivoda.gov.ua/uk/news/view/id/26240

Результат

13 лютого 2015 року Ігор Райнін повідомив, що завдяки швидким діям ОДА в області було напрацьовано план територіальної оборони області.

5 березня 2015 року на сесії облради прийняли Програму територіальної оборони Харківської області та зміни до бюджету області, на оборону виділено близько 15 млн.

16 березня 2015 року під час засідання Державної комісії з надзвичайних ситуацій прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк високо оцінив роботу керівництва Харківського регіону в питаннях безпеки і оборони. Прем'єр-міністр доручив керівникам інших областей рівнятися на Харківщину.Як зазначив у своєму виступі Ігор Райнін, резервний фонд Харківської області збільшено до 60 млн грн на випадок різних надзвичайних ситуацій. Ці кошти в повному обсязі дозволять забезпечити безпеку і життєдіяльність жителів області.

Також керівник області зазначив, що за участю фахівців в регіоні підготовили майже 2 тис. санітарних інструкторів. Щоденно на патрулювання вулиць виходить більше 1 тис. працівників міліції, а біля найбільш важливих об’єктів встановлено постійні пости та легка бронетехніка. Крім того, посилена охорона об’єктів метрополітену. Взаємодія з правоохоронними органами повністю налагоджена.

Станом на 16 квітня 2015 року на в'їзді до міста Харкова будують 3-тю лінію оборони.

Станом на 21 квітня 2015 року в регіоні закінчується розробка проекту "Безпечна область".

Відповідно до листа Харківської ОДА від 3 червня 2015 року, будівництво комплексної технічно-інженерної споруди на розвилці автотраси Бєлгород- Харків-Київ-Ростов за умовною назвою "Форт Сонячний" закінчено в повному обсязі 25 квітня 2015 року.

3 червня 2015 року Райнін повідомив, що в області правоохоронні органи вийшли на стовідсоткове розкриття терактів в регіоні.