Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Мельничук заявив, що новим комбатом "Айдара" буде призначений "майданівець"

3 лютого 2015 року народний депутат України, колишній командир та ініціатор створення батальйону "Айдар" Сергій Мельничук заявив, що новим комбатом даного військового формування буде призначений "майданівець". Нагадаємо, що 27 січня 2015 депутатом був написаний рапорт на міністра оборони з приводу повернення на фронт з подальшим складанням депутатських повноважень. Однак, пізніше в результаті спільного рішення з бойовими товаришами Мельничук вирішив залишитися "на двох фронтах", у тому числі і в якості народного депутата.
Не виконано
Сказано 3 лютого 2015 р.

Джерело

  • http://112.ua/glavnye-novosti/melnichuk-kombatom-aydara-budet-naznachen-maydanovec-183809.html
  • http://24tv.ua/news/showNews.do?aydar_stav_shturmovim_batalyonom_zsu&objectId=549697&utm_source=ukrnet&utm_medium=cpm&utm_campaign=ukrnetvideo
  • http://censor.net.ua/resonance/321136/io_kombata_ayidara_evgeniyi_ptashnik_geroi_eto_ne_krasivye_parni_a_obychnye_rebyata_kotorye_stoyat_nasmert

Результат

2 березня 2015 року добровольчий батальйон "Айдар" переформували у 24-й окремий штурмовий батальйон сухопутних військ Збройних сил України. Командиром призначено підполковника Євгена Пташника, який не брав активної участі у подіях Євромайдану.

За словами Пташника, він прийшов до батальону добровольцем. Спочатку був рядовим солдатом, а потім призначений заступником командира.