Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Путілов пообіцяв відновити пошкоджені приміщення в селі Червоний Чабан

2 лютого 2015 року голова Херсонської ОДА Андрій Путілов пообіцяв в найкоротші терміни відновити пошкоджені приміщення в селі Червоний Чабан. 1 лютого 2015 року сталася пожежа, в результаті чого загинуло кілька чоловік.
Не виконано
Сказано 2 лютого 2015 р.

Джерело

  • http://www.khoda.gov.ua/news/andrejj-putilov-posetil-voennyh-kotorye-postradali-v-rezultate-pojara
  • http://news.meta.ua/reg/kherson/cluster:41000723-V-Khersonskoi-oblasti-vzorvalsia-sklad-boepripasov-est-pogibshie/
  • Лист Керівника апарату обласної державної адміністрації Ключевського
  • Лист першого заступника голови ОДА В.Січова

Результат

Відповідно до листа Херсонської обласної державної адміністрації від 12 березня 2015 року, з перших днів після трагедії, що сталася на початку лютого 2014 року в Червоному Чабані, ситуація знаходилася під контролем голови ОДА. Після консультацій було прийнято рішення перевести військовослужбовців у сусіднє приміщення, яке для цього облаштували.

За інформацією Каланчацької районної державної адміністрації, наразі військові, що дислокуються у польовому таборі поблизу села Червоний Чабан, переведені у вільні приміщення, розташовані поряд. Допомогу в облаштуванні їм надали і місцева влада, і волонтери.

Відповідно до листа Херсонської ОДА від 3 липня 2015 року, за інформацією Каланчацької райдержадміністрації, на зазначену будівлю відсутні будь-які установчі документи, земельна ділянка ніким не оформлена, також будівля не належить до державної чи комунальної власності.

Враховуючи викладене, місцеві органи виконавчої влади позбавлені можливості виділення коштів з місцевих бюджетів для проведення відновлювальних робіт на безхазяйних об'єктах.