Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Мисик пообіцяв докладати всіх зусиль щодо модернізації хлібопекарських підприємств України

На позачергових парламентських виборах 2014 року кандидат в народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 172 Володимир Мисик у своїй передвиборній програмі пообіцяв докладати всіх зусиль щодо модернізації хлібопекарських підприємств України та впровадження сучасних енергозберігаючих технологій для удосконалення хлібопекарської галузі.
Виконано
Сказано 11 вересня 2014 р.

Джерело

  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=7202
  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=7202
  • 1

Результат

Згідно із відповіддю на інформаційний запит від "Слово і Діло" від 13 лютого 2018 року Володимир Мисик надав чітку характеристику виконання передвиборної програми, в частині модернізації хлібопекарських підприємств України.

В межах координації та консультування Асоціацією її членів з метою модернізації хлібопекарських підприємств України та впровадження сучасних енергозберігаючих технологій для удосконалення хлібопекарської галузі :

- здійснюється співпраця з провідними світовими виробниками енергозберігаючого обладнання (фірми «Werner&Pfleiderer» (Німеччина), «Gostol-Gopan d.o.o.» (Cловенія), «Canol s.r.l.» (Італія), «Tecno Pool S.p.A» (Італія), «Sancassiano S.p.A.» (Італія), «Georg Hartmann Maschinenbau GmbH» (Німеччина), «Cepi s.r.l.» (Італія), членами Асоціації було укладено контрактів на поставку обладнання на загальну суму 20 млн. євро;

- протягом 2014-2017 рр. було модернізовано хлібопекарський комплекс у місті Полтава, місті Ізюм Харківської області та місті Харків;

- у 2016-2017 рр. з метою вдосконалення виробничого процесу млина, розташованого у м. Васильків, вул. Володимирська, 22, зменшили витрати при виробництві борошна та поліпшення якості борошна членами Асоціації було закуплено обладнання у одного з провідних світових виробників борошномельного обладнання - фірми «ALAPALA», Туреччина, на загальну суму 5 млн. євро. В Україні відсутні аналоги зазначеного обладнання, а обладнання вітчизняних борошномельних підприємств є застарілим та не відповідає вимогам сучасності.